Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Groepen bij  Koffiepunt 40

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een verjaardag, familie- of bedrijfslunch, of misschien wel iets heel anders, neem eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee! Voor groepen vanaf ongeveer 20 personen gaan wij graag speciaal open.


Sinds vorig jaar werken wij samen met ‘Solex Verhuur de Hoeksche Waard’. Denkt u zich eens in; startend bij Koffiepunt 40 met een lekker kopje koffie en appeltaart, daarna een paar uurtjes met de solex door de prachtige Hoeksche Waard om dit vervolgens af te sluiten met een gezellige borrel op het terras van Koffiepunt? Niet alleen leuk voor een familie-uitje maar ook bedrijfsmatig kan dit een zeer geslaagde middag zijn.

Neem contact met ons op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren