Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Koffiepunt 40

Koffiepunt 40 is al jaren een begrip in de Hoeksche Waard! Dat verborgen rustpunt onderaan de Oudendijk met uitzicht over de Polder ‘Het Oudeland van Strijen’. Zonder twijfel een van de mooiste plekjes van de Hoeksche Waard. Het is haast niet te geloven dat Koffiepunt slechts 15 minuten van Rotterdam vanwijderd ligt! Vanaf ons terras heeft u zicht op de beroemde Skyline, het contrast kan haast niet groter!

In de zomer heerlijk genieten op het terras met het weidse uitzicht op de schapen en vele poldervogels, maar ook onze eigen kippen zorgen regelmatig voor vermaak. In de winter lekker naast het warme kacheltje met het mooie uitzicht vanachter de ramen, het kan allemaal bij ons!
Wij bieden een kleine lunchkaart met soep, tosti’s en diverse borrelhapjes, genoeg om iedere honger en lekkere trek te stillen. Wij schenken naast de bekende thee van Pickwick ook een uitgebreide selectie van Pure Leaf. Ook proberen wij minimaal drie verschillende zoetigheden te serveren. Naast koffie en thee hebben wij natuurlijk frisdranken en diverse alcoholische versnaperingen op voorraad, Wij hebben geen bieren op tap, maar wel een uitgebreide selectie op fles.

Wij organiseren regelmatig een high tea, high wine of high beer, voor actuele data kunt u het beste onze Facebookpagina in de gaten houden of bel ons om een afspraak in te plannen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren